Kategóriák

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
+3630/0108408
H. - P. : 9-16-ig

TOP termékek
KÖSZÖNJÜK!
Árukereső.hu

 

 

Szállítás

Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Látogató számláló
1
0
8
6
6
2
3
Termék részletek


Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány

Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
 • Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
 • Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
 • Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
 • Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
 • Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
 • Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
 • Citiwell Fantasy Elektromos Robogó 2*lítium-ion akkumulátorral (zöld-szürke) + 40.000 Ft-os wellness utalvány
858 268 Ft + ÁFA = 1 090 000 Ft / db
Nem kérek plusz szolgáltatást
Háztól-házig garancia +9 900 Ft / db

 

Akkumulátor fajta Dupla lítium-ion
Akkumulátor kapacitás 72V 2x20 Ah
Akkumulátorok száma
2 db
Akkumulátorok kábel száma
2 db
Teljes töltési idő (óra) - gyorstöltővel - Tartozék
3,5 óra/akkumulátor
Garantált töltési ciklus 600/akkumulátor
Motor teljesítmény 3000 W (Bosch)
Végsebesség (Km/h) 45-65
Hatótáv (Km)
100-110
Mászóképesség (+75 Kg) 15%
Tömeg (Kg) 96  
Fék Tárcsa/Tárcsa
Csillapítás Olaj/Rugó
Abroncs méret (első/hátsó) 110/70 -12
Terhelhetőség (Kg) 200
Mobil Applikáció Igen
USB Igen
Riasztó és eltolás elleni védelem Igen
Gyári hátsó doboz felfüggesztővel elérhető
Igen
Hátsó doboz Opcionális
Garancia Jogszabály szerinti 3 év
Színválaszték Fehér, Zöld-Szürke, Kék-Szürke
 • A Citiwell elektromos robogó modern és környezetbarát városi közlekedést biztosít. Az elektromos robogók amellett, hogy dizájnosak és jól vezethetőek, zéró károsanyag kibocsátással és teljes csendben működnek, így örömmel látnak vele bárhol.

  A Citiwell elektromos robogók mind, így a Fantasy típus is rendelkezik EU típusbizonyítvánnyal, megfelelőségi igazolással (EC COC), típustáblával és jóváhagyási számmal. A Jogszabályi megfelelésnek köszönhetően robogóink biztonságos közúti közlekedésre megfelelnek.

  Meghajtás, fék

  Bosch (3000W) kefe nélküli agymotorja kiváló gyorsulást (legyorsulja a benzines robogókat) és kapaszkodó képességet biztosít. A két állásos kapcsolóval választhatsz ideális sebességtartományt, a biztonságról és rövid fékutakról az első és hátsó tárcsafék gondoskodik. Fékezéskor a felszabaduló energiát az EBS rendszer (Energy Recovery System) elektromos árammá alakítja át és visszatölti az akkumulátorba, akár 5%-ot.

  Akkumulátor, LED világítás

  A szükséges energiát 2 db 72V 20Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja, amelybe a Samsung 18650 cellák vannak beépítve (melyek egyenként diagnosztizálhatóak és cserélhetőek). Az akkumulátorba szerelt BMS rendszer (Battery Management System) védi a cellákat, nem engedi, hogy az akkumulátor túlmelegedjen, túl töltsön. Védelmi feladatai mellett pedig hasznos, részletes információt ad az akkumulátor állapotáról.

  Dupla akkumulátorhoz dupla kábel párosul az élettartam növelés érdekében és a kényelem miatt (nem kell megállni átkapcsolni a másik akkumulátorra). Az akkumulátorok együtt merülnek és töltődnek (motoron belüli töltés esetén csak), így később érik el a gyártó által garantált teljesítményvesztés nélküli töltési számot.

  Tovább a teljes körű LED világítás garantálja a minimális fogyasztást.

  Biztonság

  Az elektromos robogó USB töltőcsatlakozóval (így az okostelefon vagy más mobil eszközök kényelmes tölthető vezetés közben) és beépített riasztóval vannak szerelve.

  A riasztó, eltolás elleni védelemmel is kiegészül; ha illetéktelen próbálja elvinni a robogót, akkor a villanymotor ellenkező irányban kezd el hajtani, megakadályozva ezzel az eltolást.

  Ingyenes letölthető applikáción keresztül többek között kulcs nélküli indítás és a riasztó funkciók programozhatóak. Az applikáción keresztül, egyetlen gombnyomás segítségével könnyedén rátalálhatsz robogódra, ami hangjelzést ad ki.

  Töltés

  Ha szükséges, az akkumulátort a töltéshez kiemelhető, a gyors töltővel (alap tartozék) akár 3,5 óra alatt teljesen feltölthető a mellékelt IP67 védett töltővel, bármilyen háztartási 230 V-os aljzaton.

  Egyéb

  A műszerfal könnyen áttekinthető és számos visszajelzést ad (sebesség, akkumulátor töltöttségi szintje, világítás, irányjelző, megtehető km szám, egyéb státusz visszajelzések).

  A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek. A megtehető táv függ az akkumulátor állapotától, a sofőr súlyától, terepviszonyoktól, külső hőmérséklettől, a gumiabroncsok állapotától, gázkar használatától, illetve az akkumulátor aktuális kisütési mértékétől.

  A termék szakszerviz által összeszerelve és beüzemelve kerül kiszállításra.

  Elektromos robogók állami támogatással!

  A 2020. tavaszán megjelent és megújult pályázat során már nem csak autókra, hanem lehetőség volt elektromos segédmotoros kerékpárokra is pályázni, azaz a robogókat 55%-os (maximum 550 000 forint) állami támogatással lehetett megvásárolni. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett támogatást kizárólag cégek, egyéni vállalkozók, egyesületek és alapítványok vehették igénybe. A magánszemélyek a motorra nem pályázhattak. A legfontosabb pályázati követelményeket az alábbiak voltak:

  • teljesítmény: min. folyamatos névleges teljesítménye 1400 Watt
  • szállítható személyek száma: 1.
  • akkumulátor: min. 1800 Wh (két akkumulátor esetén, amennyiben azok műszakilag párhuzamosan működő akkumulátorok, akkor azok összkapacitását szükséges figyelembe venni.)
  • csak új motorra igényelhető
  • vételár nem haladhatja meg az 1 millió forintot.

  A 2020-as pályázatot május 20-án hirdették ki és június 15-től lehetett igénybe venni, gyors kimerülése miatt elektromos robogókra átmenetileg nem lehet pályázni.

  A jelenleg rendelkezésre álló - hivatalos - információk szerint a pályázat 2021. tavaszán indul újra, a követelmények egyelőre ismeretlenek.

  Addig is röviden összefoglaltuk a tavalyi pályázat főbb paramétereit, kérdéseit:

  • A támogatás vissza nem térítendő, amennyiben az igénybe vevő betartja a támogatási szerződés feltételeit. Szerződés szegés esetén részben vagy egészben, kamatokkal növelt visszafizetésre kerül sor (részletek lejjebb).
  • Bruttó 100.000 Forint és 1.000.000 Forint közötti vételárú segédmotoros kerékpárokra vehető igénybe. Minden esetben a bruttó vételár számít. Abban az esetben, ha a vevő az adót visszaigényelheti akkor arra az összegre a támogatás nem kérhető.
  • A rendelkezésre álló keret erejéig maximum 55% (maximum 550.000 Forint) mértékű támogatás vehető igénybe.
  • Kizárólag L1-e kategóriás elektromos segédmotorokra lehet pályázni, a fentebb felsorolt műszaki előírásokat elérő típusokra (motor teljesítmény minimum 1400 Watt, akkumulátor minimum 1800 Wh).
  • Az elektromos autók beszerzéséhes hasonlóan nem csak készpénzes vásárlásra van lehetőség, azaz hitel és lízing is igényelhető a támogatás mellett.
  • A támogatást nem lehet igénybe venni használt elektromos segédmotor kerékpárokra és elektromos kerékpárokra. Utóbbira külön pályázatot indítottak. Külföldön való vásárlásnál a támogatási összeg nem használható fel.
  • A pályázatban nem vehetnek rész természetes személyek, sem egyéb más nem természetes személyek (önkormányzatok, civil szervezetek stb.), kizárólag egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok vehetnek részt.
  • A pályázat beadása előtt megrendelni nem lehet az elektromos robogót. Érdeklődni, ajánlatot kérni lehet, de a megrendelésnek mindenképpen a pályázat beadása után kell megtörténnie az előre regisztrált kereskedők egyikétől. Saját kockázatra a jármű megrendelhető a benyújtott pályázat elbírálása előtt. Elutasított pályázat esetén azonban átvételkor a teljes összeget ki kell fizetnie a vásárlónak, elállás esetén pedig a kereskedőnek fizetett előleget elveszíti.
  • Fontos, hogy a nem természetes személyeknek a pályázat benyújtásához az alábbi dokumentumokra van szüksége:
    
   • aláírási címpéldány,
   • létesítést igazoló okirat,
   • meghatalmazás, ha segítséget vesz igénybe,
   • nyilatkozatok a pályázati kiírásban megadott pontokról.
  • A támogatás az okirat megküldésével élesedik, amit a nyertes elektronikusan kap meg. Innentől kezdve a vásárlást 90 napon le kell bonyolítani (írásos szerződést jelent, nem a jármű átadásának határideje, csak a megrendelésé.
  • A kedvezményezett (vevő) csak a vételár értékének, támogatással csökkentett részét kell kifizetnie, tehát a kereskedő nem kéreti a vevőtől az állami támogatásból fizetendő összeget.
  • A pályázatot elektronikusan kell benyújtani. Erre használatos felület az IFKA honlapján érhető el ügyfélkapus/cégkapus azonosítást követően.
  • A kötelező 3 éves fenntartási időszak alatt az alábbi megkötéseket írja elő a támogatás:
   • az elektromos robogó csak az IFKA engedélyével adható el (vagy adható bérbe)
   • az elektromos robogónak teljes körű CASCO biztosítással kell rendelkeznie
   • évente monitoring beszámolót kell benyújtani az elektromos robogó használatáról

   


  * Nagy súlyú és terjedelmes termékeknél a megadott szállítási idő módosulhat.


  * A raktárkészlet tájékoztató jellegű, pontosabb információért kérjük érdeklődjön e-mailben (info@fullmarkt.hu) vagy telefonon (
  +36
  30/0108408)


   

   

   

   

 • Szállítási idő
  5 munkanap
  Garancia
  3 év
  Gyártó
  Citiwell
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  FGG2LI
  Tömeg
  96 kg/db
Webáruház készítés